Egyéb (3)
 
Expressz dugulás elhárítás — Expressz dugulás elhárítás Gyors kiszállás, profi munka. Budapesten és környékén.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Budapest
ID: #107489

 
 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Exoline Aqua Stop termékcsalád — A megbízható és tartós vízszigetelés elkészítése komoly kihívás. A víz nincs tekintettel arra, hogy a legnagyobb igyekezettel látunk hozzá ehhez a munkához. A legkisebb hiba, hajszálrepedés elég ahhoz, hogy bejusson oda, amit szárazon szeretnénk látni. Segítségünkre van ebben a küzdelemben az Exoline Aqua Stop termékcsalád, amely kristályképző, egykomponensű, vízzáró adalékanyag, ami egyszerűen felhordható, ellenáll a pozitív és negatív oldali víznyomásnak, és a legérdekesebb tulajdonsága az, hogy a kialakuló hajszálrepedéseket automatikusan megszünteti. Alkalmas régi és új építésű épületek, lakóházak, lépcsőházak, lábazatok, szobák, fürdőszobák, szociális helyiségek és különböző okokból átnedvesedett falazatok kiszárítására és szárazon tartására. Az Exoline® Aqua Stop formulák hatékonyan használhatók olyan nehéz helyzetekben, amelyek nehezen kezelhetők, például a penész megjelenése és a nedvesség miatt kivirágzás. Két fázisban működik: vízzáró réteget képez a felületen, illetve a benne lévő és vízzel oldhatatlan sók a pórusokba hatolva kikristályosodnak. Ezek a kristályok a kapillárisokat teljesen lezárják, így megakadályozva a víz bejutását mindkét oldalról. Az Exoline® adalékanyag használata esetén még más káros anyagok (karbonátok, kloridok, szulfátok) is el vannak zárva a behatolástól. Az Exoline Aqua Stop termékcsalád megvédi az épületszerkezetek talajjal érintkező vízszintes és függőleges felületeit (pl. alap és falazat) a talajpára, szivárgó víz, valamint nyomás nélküli és nyomással rendelkező talajvíz ellen is. Ha felkeltettük az érdeklődését, ill. megrendeléshez látogasson el honlapunkra.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Budapest
ID: #107373

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Faipari kivitelezések — Könnyű szerkezetes házak, Szaletlik, pergólák, teraszok, garázs beállók, Gyermek faházak készítését vállaljuk kiváló minőségben. Ha szépet szeretne keressen minket!

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Szentendre
ID: #105302

 
Weboldalunk sütiket használ. Az oldal böngészésével Ön automatikusan hozzájárul ehhez (a sütikről bővebben itt olvashat)
Rendben